søndag 17. januar 2010

Endelig varmepumpe

Vi har snakket om å skaffe oss varmepumpe siden vi flyttet inn for 1 1/2 år siden. Siden jeg ofte sammenligner oss med det paret i det VG reklamen hvor de sier: " Vi får ta det neste helg", kan man jo skjønne at ting tar litt tid her i huset. 2. nyttårsdag var vi skikkelig "gærne", vi anskaffet oss diverse ting vi har snakket om leeenge. En av disse tingene var varmepumpe, som ble installert denne uka. Det er virkelig noe jeg anbefaler. Vi frøs hele fjor vinter og fyrte som gale, men måtte alikevel holde dører ut til gangen lukket fra oktober til april. Det vil si at det å gå på do, henge opp klær på vaskerommet, støvsuge og vaske gang + 2. etg. måtte man manne seg opp til. Nå sitter jeg her i t- skjorte med alle dører oppe og uten fyr i peisen, fantastisk. Absolutt verdt pengene.



Den er jo ikke akkurat vakker, men det får så være. Har fått gjort litt annet jeg har utsatt lenge i dag. Kommer tilbake med mer om det i løpet av uka.Ha en fin kveld!

2 kommentarer:

  1. Akk, ja, hadde bare borettslaget tillatt det hadde den vært på plass her også!

    SvarSlett
  2. Her fekk me varmepumpa på plass få dager før jul, på loftet ! Der har ungane rom, og ei loftstova med tv. Ungane nyter det spesielt, men me kjenner at det luner i heile huset. I første etasje skal me framleis fyra med ved !!!

    SvarSlett